See it. Love it. Charge it. Mobility Pulse Oplaadinfrastructuur

Een unieke en mooie verzameling oplaad elementen die allemaal flexibel, connecteerbaar en modulair zijn. Een complete en aanpasbare oplossing voor het bouwen van het slimme energieplatform van uw dromen.

More Filter Options coming soon...

Wallbox Core

3,5-22kW
Laadkabel 5m
Plug & Charge

Wallbox Essential

3,5-22kW
Laadkabel 5m
Rfid/App
kWh verbruik

Wallbox Prime

3,5-22kW
Laadkabel 5m
Rfid/App
kWh verbruik
Solar & Batterij

Wallbox Pro

3,5-22kW
Laadkabel 5m
Rfid/App
Backoffice
Auto Facturatie

Wallbox Pro Duo

2 x 3,5-22kW
2 x T2 Stopcontact
Rfid/App
Backoffice
Auto Facturatie

Charger Pro Duo

2 x 3,5-22kW
2 x T2 Stopcontact
Rfid/App
Backoffice
Auto Facturatie

Coming soon
Prime Hub

Geeft overzicht en controle over uw Wallbox Prime en Solar.

Charge Cable

Type 1 - Type 2
7kW - 22kW
5m - 8m
Public Charging

Mobility Pulse EV-laders

Ontworpen voor uw gemak.

Image placeholder
Gemaakt met de nieuwste technologieën

We gebruiken de nieuwste technologieën en tools om een betere oplader te maken die niet alleen geweldig werkt, maar ook gemakkelijk is om mee te werken.

Image placeholder
Gebouwd door gebruikers voor gebruikers

Je hebt niet alleen een oplader nodig, maar ook een slimme oplader om het proces van opladen eenvoudig en energiezuinig te maken.

Image placeholder
Gemaakt voor een geweldige eerste indruk

Het is niet alleen belangrijk om efficiënt te werken, maar de laders zijn ook ontworpen om er mooi uit te zien. En dat is precies wat wij u bieden.

Een oplader voor elke plaats

Onze laadpalen en laadbeheersoftware zijn geschikt voor elke elektrische auto, parkeerplek én locatie.

Een laadpunt bij u thuis.
Laadpunten op bedrijf.
Publieke laadpunten.

Meestgestelde vragen over opladen van elektrische auto's

De eerste en misschien wel belangrijkste reden is het aspect veiligheid. Hoewel alle moderne mobiele laders uitgerust zijn met een ICCB (In Cable Control Box: het bakje dat in de laadkabel verwerkt zit, en voor stroomregeling en beveiliging tegen oververhitting zorgt), zijn de meeste huishoudelijke elektriciteitsinstallaties niet voorzien op de langdurige belasting die het opladen van een elektrische auto met zich meebrengt.

Een thuislaadpaal wordt aangesloten op een aparte elektrische kring met eigen zekering. Dat maakt deze oplossing naar overbelasting en brandveiligheid toe een stuk beter.

Een tweede en zeker even belangrijke reden om voor een thuislaadpaal te kiezen is de laadsnelheid. Afhankelijk van de technische specificaties van je elektrische wagen, én van de beperkingen van je thuisinstallatie, kan laden via een thuislaadpaal tot 10 keer sneller dan laden via een mobiele lader aan een huishoudelijk stopcontact. (Dit geldt ook voor laadpunten op een bedrijf)

Laadinfrastructuur voor elektrische wagens is speciaal ontworpen om risico's uit te sluiten. Zo start het laadproces enkel op wanneer beide kanten (wagen en laadpaal) correct zijn aangesloten en wanneer de communicatie tussen de wagen en de lader aangeeft dat alles veilig en in orde is. Een laadkabel uit een auto trekken tijdens het laden is bovendien niet mogelijk dankzij een automatische vergrendeling. Bovenop de beveiliging van de laadinfrastructuur zelf zorgen elektrische systemen voor een bijkomende beveiliging, aangezien zij het opladen automatisch stilzetten wanneer de vermogenslimiet wordt overschreden of er abnormaal veel verliesstroom wordt waargenomen.

De keuze van het juiste laadpunt hangt af van verschillende factoren. Zo is het laadvermogen van uw wagen een belangrijke factor, uw beschikbaar vermogen op de gewenste locatie, de snelheid waartegen u wenst op te laden en of u het verbruik wilt kunnen opvolgen/factureren.

Ik ben klaar om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vul je gegevens in en we nemen binnenkort contact met je op.